2015 Kutlu Doğum

Çanakkale 100.Yıl

Diyanet Radyo

KUTLU DOĞUMDA "KARDEŞLİK HUKUKU " İŞLENECEK

Hz. Muhammed(s.a.v)'in sevgisini canlı tutmayı, örnek yaşayışını ve özellikle kardeşlik hukukunu bütün boyutlarıyla gündeme taşımayı hedefleyen Diyanet İşleri Başkanlığı, bu yılki teması 'Hz. Peygamber, Kardeşlik Ahlakı ve Kardeşlik Hukuku'' olarak belirlenen kutlu doğum haftasında bir dizi etkinlik gerçekleştirecek.

Hafta boyunca planlanan programlar arasında paneller, sempozyumlar, konferanslar, kitap ve kültür fuarı, haftayla ilgili öğrencilere yönelik yarışmaların yanı sıra kurum ve kuruluşlara, esnafa, şehit yakınlarına, gazilere, hastanelere, kimsesizlere ve  çocuk  esirgeme yurtlarına ziyaretler bulunuyor.

'    'Kutlu Doğum Haftası'' etkinlikleri kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığınca ''Hz. Peygamber ve Kardeşlik Hukuku'' konulu bir de kitap hazırlanacak.

Hafta boyunca Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinesinde il ve ilçe müftülüklerince de çeşitli programlar düzenlenecek.

14 Nisan  2012 'de başlayacak ''Kutlu Doğum Haftası''nın resmi açılışı ise İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda halka açık programla yapılacak.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   5177 kez okundu

KUTLU DOĞUM 2015
TAKVİM